En dyr vistelse på Bagis

I onsdags natt började min lilla skrutt Embla må illa, började kräkas vid 02.00 och kräktes sen en  gång i halvtimmen fram till 09.00 då det äntligen slutade. Men då var hon så matt och slö och fick inte behålla något, inte ens vatten. Ingen veterinär hade någon tid, ringde till Nacka, Haninge, Skarpnäck och Södra men det var verkligen helt fullt! Alla sa dock till mej att fick jag ingen tid någonstans fort var jag tvungen att åka till akuten på Bagarmossen för det här var allvarligt. Sagt och gjort, vid 10.00 satt vi i bilen in mot Bagarmossen. Fick vänta en stund på akuten, men när vi väl kom in fick Embla snabbdropp och veterinäre sa att hon var uttorkad och att hennes hjärtfrekvens var väldigt hög. Så hon blev inlagd med dropp, antobiotika  och magmedicin.

Så vi lämnade vår lilla skrutt i veteirnärernas vård, det var sjukt svårt, hon är ju bara en liten valp ju! Men de sa att hon förmodligen fick komma hem dagen därpå. Vilket hon inte fick :( Under natten kräktes hon igen och då ville de ha kvar henne en dag till för observation. Dagen därpå, på fredagen, fick vi iaf hämta henne - och det var världens piggaste och gladaste lilla skrutt som kom in till oss i väntrummet! Ojojoj så mycket pussar har jag nog aldrig fått =D Så vi fick iaf åka hem, med två magmediciner och ett foder som var snällt för magen. Vi skulle komma in med ett avföringsprov så fort hon bajsat, vilket vi gjorde i lördags.

Nu mår hon iaf toppen, jätteglad och pigg och man märker inget av magsjukan, eller tarmbakterien som det stod på pappret, som hon drabbats av för bara några dagar sen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0