Två lekdagar på raken

Igår, onsdag, var en riktig lekdag för Embla. På morgonpromenaden mötte vi en bedårande schäfervalp vid namn Tara som var ynka 11 veckor. Embla och Tara lekte som bara den och hade jättekul. Men vad stor min  lilla skrutta har blivit, hon är inte så lite längre. Men så blir hon ju 5 månader nästa torsdag också!

Mitt på dagen var vi ute på en kisserunga, då mötte vi en lite söt rottis/schäferblandning vid namn Ronja på ynka 12 veckor. Även dom två hade en superkul med varandra. Tur att Embla är en rätt liten 5 månaders valp med sina 12 kilo, så det går jättebra att leka med mindre valpar.

Som om detta inte var nog så mötte vi på eftermiddagssvängen gamla polaren Totte, en rottiskille som på dagen är lika gammal som Embla. Dom hade en lekstund på gärsmattan och vi mattar en trevlig pratstund. Ska bli kul att dom ska gå samma valpkurs som vi ska, alltid kul att känna någon.

Idag blev det "bara" lek med gamla, goa Leo, som ju inte alls är gammal utan bara 9 månader. Men honom har jag känt sen han var 10 veckor gammal så det känns som han funnit mycket längre. Han, Embla och Tilda hade en rolig halvtimma i skogen tillsammans. Det roliga med Leo är att när han leker för tufft och Embla tjuter till, då blir han så till sej och det ser verkligen ut som han säger "förlåt". Så himla sött! Här kommer några bilder från dagens Leolek.

Sötnosen Leo, 9 månader


Man kan ju undra vad vi väntar på?


Embla i solskenet


Vi hittade ett basballträ till hundarna


De är snällare än de ser ut


Embla i ljungen

Kommentarer
Postat av: sussie Isiss & Fame

Hej

jag är bara i Stockholm 1 natt i nästa vecka, så då ska jag och mamma göra stan och shoppa massor, på onsdag kväll ska vi på my fair lady sen blir det väl att shoppa mer på torsdag dag innan vi tar tåget hem igen.. vi får försöka ses en annan gång, hade varit kanon skoj =)



kram Sussie & Fame

2009-08-27 @ 20:22:53
URL: http://samojedlabbe.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0