Uppdatering!

Hehe ja kanske dags för det va? En liten uppdatering så här i novemerrusket...
Tittar på bilderna från tidigt i höstas när Embla leker med syrran, det var soligt och underbart!
Idag har det varit så mycket dimma och disregn så man blir matt i kroppen. Men hundarna bryr sej ju inte, så det är bara att masa sej ut.

Vad har hänt sedan sist då? Ja valpkursen är såklart slut och Embla gick ut som kursetta med högsta betyg på valplydnadstestet =) Hon är så sjukt lättlärd och hon älskar att arbeta! I februari ska vi gå kurs i tävlingslydnad, det ser jag fram emot! Till våren ska vi även gå kurs i jaktapportering, ska bli skitkul! En helg i Maj ska vi på Weekendläger med våran kennel och två andra kennlar. Det blir nog mycket apportering för hundarna då! Lägret är förlagt nere i Skåne, i Hässleholm närmare bestämt och vi ska alla bo på en fin gård. Jag, Håkan och Embla åker ner och tränar hela helgen. Tilda får stanna hemma hos den som kan passa henne.

Sökträningen har också gått jättebra, hon är riktigt duktig och hon älskar det! Nu har vi inte tränat på en månad pga olika anledningar, men förhoppningsvis blir det sök på söndag.

I helgen som varit har vi varit på Tjörn (som för övrigt är svårt drabbad av svininfluensa...). Men vi kom hem friska och krya trots att båda syrrorna troligen fått den! Iaf, det var jättekul att vara hemma och hälsa på och framför allt var det kul för hundarna att träffa sina "kusiner" Jaffa (japansk spets) och Buffa (boxer). Embla och Buffa är nästan jämngamla och gissa om de hade kul ihop! Äntligen en kompis som orkade hänga med i Emblas tempo och som inte heller blev trött... Tilda och Jaffa gick mest runt och nosade på annat och lät barnen leka med varandra.

I övrigt växer Embla så det knakar och närmar sej 20-kilosgränsen, tror hon ligger på 19 nu. Hög har hon också blivit, är strax ikapp Tilda så hon är väl kanske 51-52 cm just nu. Just ja, Embla har ju också börjat på hunddagis för tre veckor sedan och det fungerar fint! Det är ett jättefint hunddagis som ligger i skogen, så alla promenader går i fin natur. Stora rasthagar och fina boxar som hundarna delar. Embla delar box med kompisen Elsa (labrador/breton), de två labbehanarna Frodo och Aston och en jättestor huskytik. Personalen är supertrevlig och tar verkligen hand om min lilla tjej.

Till sist lite bilduppdatering då!
















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0