Kursavslutning

Idag var det avslutning på tävlingskursen, och ÄNTLIGEN fick lite solsken :D Hela kursen har det varit dåligt väder - snö, regn och rusk och obehagliga temperaturer. Men idag, bara för att det var avslutning, så fick vi bra väder och det var helt underbart!

Kursen avslutades iaf med en liten minitävling med tre moment. Linförighet var obligatoriskt och så fick man välja två egna moment. Jag valde att göra inkallning och läggande under gång med Embla. Vi hade startnummer 2, vilket kändes bra, vi hann lära oss vilken "runda" linförigheten skulle ta. Efter att vi kört vår lilla tävling kändes det väldigt bra =) Embla skötte sej kanonfint! När Cilla sen skulle avslöja resultatet hamnade vi på första plats med 28,5 poäng av 30 möjliga! Vi vann en fin liten anteckningsbok som vi kan använda som träningsdagbok, jättepraktiskt faktiskt.
Sen var det tack och hejdåt till alla goa kurskamrater, hoppas vi träffas på tävlingsbanorna i sommar =P Att vi vann beror nog på att vi tränade riktigt bra igår kväll nere på klubben med Julia och Kaj =) Det kommer vi fortsätta med, jättebra att få träna med någon som kommit så pass långt i lydnaden som Julia har med kaj (lkl 3). Fick jättebra tips!

Fick även pratat ihop mej med Cilla angående lite fågel. Har ingen aning om vart man får tag på fågel till apporteringen, men Cilla hade fått en ny kontakt som hon skulle köpa av och då fick jag gärna vara med. Kanonbra!

Tänker lite extra på Anne och Defence idag. Lilla D ligger på Bagis med ont i benet, hoppas verkligen han tillfrisknar fort!

Här kommer en liten bildorgie från min mobil. Det är inte allt för ofta man lägger över bilderna från mobilen, därför finns det ganska gamla bilder där på också. Men första är dock en bild på dagens vinnare =)

Dagens vinnare - Minnows Calantha


Embla efter vårens  första bad


Embla hittade en LITEN pinne


Vovvarna i den första snön i november 2009


Buffa på besök







Kommentarer
Postat av: Defence

Grattis till den duktiga kursettan Embla!!!

Hoppas du oxå kommer ut och tävlar snart!!

2010-04-22 @ 00:15:42
URL: http://www.123minsida.se/brewitzochco
Postat av: Julia

Wiie, vad duktiga ni är! :D

2010-04-22 @ 00:23:00
URL: http://juliaw.info.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0